Catch & Release
HomeVistoursECO ToursZakelijkNieuwsVangstberichtenInformatieLinksContact
Zakelijk

Vissen met/ voor relaties:
Verras uw zakelijke relaties of leer elkaar beter kennen in een andere setting. Een dagje vissen is hiervoor uitermate geschikt.

Met R&S Vissen In Suriname bent u in professionele handen.

Een keuze uit de "standaard" vistrips is mogelijk maar het leveren van maatwerk is onze specialiteit. 

Vergaderen op het water:
Eenmaal aan het varen kan er niemand meer van boord of zich stiekem terugtrekken.
En als we niet van koers veranderen, komen we waarschijnlijk weer uit op de plaats van vertrek.

Geld dit ook voor uw bedrijf?

Water zorgt voor ontspanning en positieve emoties. Formeel wordt informeel, stress verandert in relaxen. Deze ongedwongen sfeer zijn ideale omstandigheden voor innovatie en creatieve ideeën.Maak hiervan gebruik voor een brainstorm vergadering of een plan met nieuw toekomstperspectief. Serieuze zakelijke bijeenkomsten kunt u in alle rust op de Jack Sparrow houden.  Er is plaats in de kajuit voor 10 personen. 


Bedrijf/ teamuitje:
Doel:     Het belangrijkste doel van een bedrijfsuitje is de medewerkers een plezierige dag te bezorgen. Een 2de belangrijk doel is om met collega’s te ontspannen en elkaar beter te leren kennen.  De dag wordt ingevuld met sportieve, actieve of creatieve activiteiten. Hiermee doorbreekt men de dagelijkse routine van het werk.

Duur:     Minimaal 1 dag


Teambuilding:

Doel:     Het belangrijkste doel bij een Teambuilding is werken aan de samenwerking. Teambuilding kan gericht zijn op kennismaking of op het verkrijgen van een bepaald resultaat.

Duur:     Minimaal 2dagen (1 ochtend intake, 1 dag programma, 1 ochtend evaluatie)Neem contact op voor een passende offerte.
HomeVistoursECO ToursZakelijkNieuwsVangstberichtenInformatieLinksContact